ÇANAKKALE TİCARET BORSASI BAYRAMİÇ İFTAR YEMEĞİ

Çanakkale Ticaret Borsası Birlik ve beraberliklerin pekiştiği mübarek ramazan ayında geleneksel olarak düzenlemekte oldukları iftar yemeklerine 18.08.2010 Çarşamba akşamı BAYRAMİÇ ilçesinde sürdürdüler.

Ortak Han’da düzenlenen yemeğe Kaymakam Osman YENİDOĞAN, Belediye Başkan Vekili Ergün TÜZGEN, Tarım İlçe Müdürü Vasfi KARACA, Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Esnaf Odası Başkanı İsmail YILDIRIM, Esnaf ve Kefalet Koop Başkanı İhsan IŞIK, Ç.kale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN, Meclis Başkanı Erol ÖZEN, Yönetim Kurulu üyeleri Necmi YILDIRIM, Ercan UYSAL, Akif KULAÇ, Meclis Üyeleri Süleyman YAYICI, Natık CİVİR, Tuncel İLGAZİ , Bayramiçli Üyeler Muhasebeciler Genel Sekreter Sevcan ELVER, Borsa Görevlileri M.Serkan DURMAZ, Deniz GEZER, Gözde KARTAL, Burcu BUĞDAYCI,  ve Fatih DOĞU katılım yaptılar..

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN öncelikle Bayramiç Kaymakamlığı görevine atanan ve yeni göreve başlayan Sn. Osman YENİDOĞAN’ın yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek; Bayramiç’in gelişmesi adına yapılacak olan her türlü projede birlikte olmaya hazır olduklarını vurguladı.

Çanakkale Ticaret Borsası olarak Bayramiç’i çok benimsediklerini Oksijen zenginliği yönünden dünyada ikinci sırada bulunan Kazdağılarının yer aldığı Yeşil Bayramiç’te Sayın Kaymakam’ın görev almaktan dolayı çok mutlu olacağını belirtti.

Birlik ve beraberliklerin pekiştiği mübarek ramazan ayında geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde Bayramiç’in yöneticileri, bürokratları ve iş dünyası ile bir arada bulunmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek İnsanların yardımlaşma ve kaynaşma duygularının arttığı bu ayda birbirimize olan dostluk ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendirmeli ve birlik ve beraberliğe önem vermeliyiz dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası olarak tüm üyelerin Mübarek Ramazan-ı şeriflerini kutlayarak; birlik ve beraberlik içinde nice hayırlı ramazanlar geçirmelerini diledi.